Uden elite ingen bredde, eller er det nu lige sådan det er??

Oprettet d.

Uden elite ingen bredde, eller er det nu lige sådan det er??

Lad mig lige samle tråden op...

""DMU er jo en elitesports union, intet forkert i det, men de fik altså fokus flyttet fra børns leg og forældres små omkostninger til, at der ingen begrænsning skulle være, udover forældres evne til at skaffe den fornødne økonomi til alle tuningsgrejerne, altså sunspunktet var, at uden dette tiltag, var det ikke muligt at skabe MX verdensmestre.""

Kender i det, det er regnvejr, fyraften, og så var TV programmet som det somme tider er...Så var det jeg faldt i mine gamle fotoalbum fra dengang, hvor der var hestekraftbegrænsning og tænkte, at nogen gange fik vi da vist sendt dem godt på vej alligevel, imod en international karrierer i MX sporten.

Det er godt nok mange år siden, de unge mennesker er blevet ældre, men måske kan du genkende nogen af dem alligevel...

 

Nogen gange var det da godt nok ikke nemt at være micro kører, men er det ikke netop de øjeblikke det hele handler om...udfordringer der overvindes...!

Jeg tror, at jeg deler opfattelse med mange når jeg anskuer mciro motocross sådan her:

Micro cross er efter min opfattelse det der sker i praksis, men som nogen desværre kun taler om:

Kvalitet tid mellem forældre og børn.

Her bygges der uvurderlige bånd imellem barnet og den voksne lige netop i den periode hvor barnets personlighed og øvrige menneskelige platform skabes.

Hvordan det? Jo jeg ser det på den her måde, men andre kan sagtens have en anden mening, her er min:

Jeg tror på, at når et lille menneske oplever at det selv kan styre hvorhen det vil, vil det sætte positive spor i bevidstheden.

Jeg tror på at når et lille menneske oplever at når det vælter, ikke hvis,er far eller mor klar til at hjælpe mig op igen, vil det sætte positive spor i bevidstheden.

Jeg tror på at når et lille menneske oplever at når det vælter kan det efter nogen træning selv rejse sig op igen og ved hjælp af far eller mor blive kickstartet igang igen, vil det sætte positive spor i bevidstheden.

Jeg tror på at når et lille menneske oplever at det efter nogen træning selv kan rejse sig op når det vælter og selv finde kickstarteren, sparke motoren igang igen og komme videre, vil det sætte positive spor i bevidstheden.

Jeg tror på at når et lille menneske oplever at det at vælte kan give knubs endda gøre morderligt ondt, men ved hjælp af først far eller mor, senere ved egen hjælp, kan rejse sig op igen og komme videre, ja så vil det sætte sig uvurderlige positive spor i bevidstheden.

 

De fleste voksne har fundet ud af, at livet kan være en svær en, hvor der er mange muligheder for at vælte.

At der ikke altid er nogen der lige står med hjælpen klar.

 

Min pointe er denne:

at det microsporten kan er at skabe robuste unge menensker

der godt ved at intet kommer af sig selv,

der godt ved at man kan vælte, men at det ikke betyder, at man ikke kan komme op igen,

der godt ved at det somme tider kan gøre rigtigt ondt, men at det er muligt at komme videre ved hjælp af sin egen "kickstarter" den kickstarter der blev "monteret" sammen med far og mor ude på microbanen for mange mange år siden.

 

Derfor betyder microsporten noget for mig og derfor bør vi gøre noget....