Hvad kan vi lave for dig...

Hvornår er det fornuftigt at reparerer, og hvornår skal der nyt til..? Det skal der tages stilling til i hvert enkelt tilfælde, der er mange faktorer der spiller ind, men kom med udfordringen, så ser vi sammen på hvad der er bedst for dig og din motor.
Lidt omkring vores muligheder for at hjælpe dig.. Ser du, hvis man kan fremstille en reservedel i Japan, Østrig, Italien eller hvor det nu må være, kan den også repareres i Holsted.


Ligner din køler noget en kæmpehånd har haft fat i på den onde måde… efter et styrt..så kom med den. Vi kan vi næsten altid rette den op så den bliver så god som ny. Kølere trykprøves altid inden du får den udleveret igen.Et yamaha YZ 85 baghjulsleje er diminsioneret til race = Minimal vægt kommer før lang levetid.Mange af vores kunder ønsker den omvendte rækkefølge:Sikkert i mål, lang levetid og så er vægten af mindre betydning. (Et leje vejer kun 45 gram) Vi opsvejser = forstærker bagnav, laver nyt mellestykke og monterer dobbelt lejer i begge sider.Vægt forøgelse er 90 gram, men levetid og sikkert i mål mange 100 % forbedret!